CADEAUBON

Cadeau of relatiegeschenk nodig?
Met cadeaubonnen van Vreeling massage geef je altijd een leuk cadeau!
Bestel online, dan ontvangt u per email de digitale cadeaubon.

foto van een cadeau met strik

Beschrijving: De zoutlamp heeft een bijzondere werking. Door de materie van de zoutlamp herstelt het evenwicht van de woonatmosfeer door het uitstralen van negatieve ionen. Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van elektrische apparaten in onze omgeving. Elektrische apparaten en beelschermen stralen positieve ionen uit. Wat voor effect heeft negatieve en positieve ionen op onze gezondheid? Een teveel aan positieve ionen worden veroorzaakt door onder andere beeldschermen en andere elektronische apparaten. Door te veel positieve ionen kan dit effect hebben op het lichaam. Je kan last krijgen van: slaapstoringen prikkelbaarheid migraine lusteloosheid vermoeidheid en gebrek aan concentratie. Er zijn nog meerdere klachten waar je last van kunt hebben wat de zoutlamp een positief effect op kan hebben. De zoutlamp zuivert namelijk de lucht en werkt vitaliserend! Een zoutlamp heeft een hoge concentratie aan negatieve ionen. Negatieve ionen herstelt het evenwicht in het woon- en werkatmosfeer. Door de werking van de zoutlamp zal de negatieve effecten op het lichaam minder worden. Er zijn dan namelijk minder postieve ionen in de woon of werkatmosfeer door de negatieve ionen van de zoutlamp. De zoutlamp heeft aangename warme tinten voor ontspanning en ondersteunt de concentratie om helder te kunnen denken. Ook stimuleert de zoutlamp de creativiteit en de vreugde van het leven. De lamp heeft een bijzondere werking en vorm en is anders dan alle andere lampen. Verpakking: De zoutlamp wordt geleverd met fitting snoer met drukschakelaar en een lamp. De lamp is circa 20 cm hoog Gebruik: Zet de zoutlamp in uw slaapkamer woonkamer studeerkamer of het kantoor. Dit zijn de kamers waar u het meeste bevindt en graag wilt relaxen of waar je moet concentreren. Als u een grote kamer heeft adviseren wij u de lamp dicht bij u te zetten of meerdere lampen in de kamer te zetten voor de beste werking. Bewaaradvies/ houdbaarheid: De zoutlamp kunt u het beste op een droge plek neerzetten.

Let op, dit artikel is alleen in de winkel te verkrijgen i.v.m. gewicht. U bent dan een stuk goedkoper uit dan via een websitewinkel.

Ametthist-ametrien geode

Amethist
Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten.
Sterrenbeeld:
Steenbok (22 december tot 20 januari) Vissen (20 februari tot 20 maart) Waterman (21 januari tot 19 februari)
Kleur:
Licht en donkerpaars
Maand:
December, januari, februari, maart
Chakra:
Derde oog (6e), kruinchakra (7e)
Werking Amethist
Klachten verminderen:
Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los te laten en trauma’s te verwerken.
Eigenschappen bevorderen:
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes.
Toepassing:
Amethist helpt bij meditatie om de geest tot rust te brengen en een diepe innerlijke rust te vinden waardoor je de wijsheid in jezelf kan ontdekken. Amethist wordt ook als elixer gebruikt voor meer focus, alertheid en vrede. Wanneer Amethist bloot wordt gesteld aan fel (zon)licht, kan de kleur vervagen. Amethist kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De steen wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.
Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Let op artikel alleen in winkel te verkrijgen i.v.m. gewicht. Duurder dan een webwinkel? Check zelf!